Olet täällä

Lisää uusi kommentti

Kiitos! Tajuton lista faktaa! Vielä kun osaisi käydä tuon listan läpi - ainakin osittain - ennen jokaista remppailtaa, säästyisi montaa kirosanaa eikä verenpainekaan nousisi tappiin.

Lohduttavaa lukea juuri sinun kirjoittamana näitä asioita, sen lisäksi että olen seurannut tarinoitasi ja kättesi jälkiä jotka joka kerta saavat aikaan sellaisen wow-reaktion niin vene- kuin talopuolellakin, olen kuvitellut että olet remppamaailman duracellpupu joka tekee ihmeitä joka päivä alta aikayksikön. Mutta nämä kirjoituksesi antavat ymmärtää, ettei se ihan helppoa ja nopeaa ole vaikka osaakin

Itselläni menossa eteisremppa ja sikäli ohjeitasi vastaan, että oli pakko repiä alas monta seinää, eteisen ja yhden makuuhuoneen sekä eteisen ja keittiön välisen seinän, sen vuoksi että eteistä laajennetaan. Eli aina ei ole mahdollista rajata remppaa yhteen huoneeseen. Mutta jos on mahdollista niin aivan takuulla kannattaa.

Remppa on jatkunut nyt vuoden, ja joo, asutaan ihan tässä samassa kaaoksessa. Kaverit jaksavat joka kerta käydessään ihmetellä että "miten jaksatte" ja "eikö tämä koskaan valmistu". Onneksi minä eikä vaimokaan ota hirveää stressiä tästä. Olen kesän jälkeen ottanut sellaisen tavoitteen, olkoon se minun ensimmäinen teesini, että joka päivä on tehtävä vähän, jos ei muuta niin edes yksi ruuvi ruuvattava. Näin se projekti silloin vääjämättä etenee kohti maalia.

Toinen teesi on, että pyydä vaimoa riittävän usein arvioimaan valittuja ratkaisuja ja tehtyä työtä (ei niinkään käden jälkeä, vaan projektin suuntaa), sillä tämänkin projektin aikana yksi uudelleen rakennettu seinä purettiin, ja nyt yksi kipsilevy odottaa irrottamista kun tietystä syystä pitää saada sähköjohtoja vedettyä yhdestä kohtaa... Että ei ne viivästymiset aina johdu laiskuudesta.

BBCode

  • HTML merkit ovat kiellettyjä.
  • You may use these tags: [abbr], [acronym], [b], [center], [code], [color], [define], [font], [h1], [h2], [h3], [h4], [h5], [h6], [hr], [i], [img], [justify], [left], [list], [node], [php], [quote], [right], [s], [size], [sub], [sup], [u], [url], [wikipedia], [youtube], [ol], [ul], [table]
  • Rivit ja kappaleet päätetään automaattisesti.

Plain text

  • Ccfsmileys content filter.
  • HTML merkit ovat kiellettyjä.
  • Www-osoitteet ja email-osoitteet muutetaan automaattisesti linkeiksi.
  • Rivit ja kappaleet päätetään automaattisesti.
By submitting this form, you accept the Mollom privacy policy.