Olet täällä

Lisää uusi kommentti

Nyt on ihan pakko kommentoida. Älä ole murheellinen. Mullä on sukuvikana insinöörin aivot ja aivoitukset. Teknokratia ei sovellu ymmärtämättömille. Ilman insinöörien älyttömiä ideoita ja keksimistä keksimisen halusta ei tässä nyt kirjoitettaisi vastausta blogiisi.

Minä olen tekniikan taitaja vasta kolmannessa sukupolvessa ja neljäs on jo samalla tiellä. Isä teki varmaan minut laskutikku toisessa ja suhdeviivain toisessa kädessä. Pienestä pitäen on ollut noita samoja oireita kuin sinulla. Aina nikkaroimassa jotain tai avaamassa ja korjaamassa rikkimenneitä värkkejä. Minulla on lisäksi rasitteena tuo kauppiaan veri. Vaikka suvun miehet insinöörejä ollaan, niin myyntimiehiksi on päädytty. Olen yrittänyt hanata vastaan mut niin se nyt vaan munkin kohdallani menee. Ankee on kohtalo mulla.

En minä turhaan sivuillesi eksynyt. Olen vasta tehnyt pari paattia puusta ja vanerista. Useita mööpeleitä ja kaiken laista pientä sälää on syntynyt vuosien varrella. Mutta hyvät on nouvos ja blogis. Näit lukee mielikseen ja miellessään sihistellen.

Älä ole huolissasi tulevaisuudesta. Muista, jokaisessa insinöörissä kumminkin asuu pieni humanisti. Minullakin on takana kasvatustieteiden perusopintija. Pieni pintavirhe juuri tekee meistä "kauniita".

BBCode

  • HTML merkit ovat kiellettyjä.
  • You may use these tags: [abbr], [acronym], [b], [center], [code], [color], [define], [font], [h1], [h2], [h3], [h4], [h5], [h6], [hr], [i], [img], [justify], [left], [list], [node], [php], [quote], [right], [s], [size], [sub], [sup], [u], [url], [wikipedia], [youtube], [ol], [ul], [table]
  • Rivit ja kappaleet päätetään automaattisesti.

Plain text

  • Ccfsmileys content filter.
  • HTML merkit ovat kiellettyjä.
  • Www-osoitteet ja email-osoitteet muutetaan automaattisesti linkeiksi.
  • Rivit ja kappaleet päätetään automaattisesti.
By submitting this form, you accept the Mollom privacy policy.