Olet täällä

Kärpäsläppä

Laitetaanpa tällainenkin huvittava laite näytille. Kaupasta ei löytynyt kärpäsläppää niin piti tehdä sellainen. Sehän on niin simppeli että semmoisen tekee kuka vaan.

 

 

Päät tein poraamalla puolentoista millin reiät langalle ja ompelin sitten pellavapurjelangalla osta kiinni. Itse läppää varten piti vielä sahata pikkuinen halkio tikun päähän.
Nyt voi hyvin uhkailla huushollin kissaa, että kerjääs kuule jätkä vielä vähän aikaa pöydästä niin teen susta viis pientä kärpäsläppää. Itse läpän tekemiseen meni vähän yli kymmenen minuuttia ja siitäkin osa oikeaa nahanpalaa ettiessä.

Pekka

Kommentit

Tuleeko yhtä hieno kommentti kun mitä juttu on?

Läpä kaunis, tosin perinnetieto (ja oma "trimattu" läppä)on osoitanut, että kun läpän napsauttelee täyteen reikiä, niin toimii paremmin,nopeimmat kärpäset kun tuppaavat väistämmään jo lähestyvää ilmavirtaa. Tosi kivat sivut, olen saanut paljon ideoita työkalujen oikeasta käytöstä!

Totta tuokin, rei'ityksestä on kyllä hyötyä. Laiskuutta se on jäänyt tekemättä, varsinkin kun meillä on vain jotain pommikoneen kokoisia raatokärpäsiä jotka on niin hitaita että ne saisi melkein käsin kiinni

Pekka

Lisää uusi kommentti

BBCode

  • HTML merkit ovat kiellettyjä.
  • You may use these tags: [abbr], [acronym], [b], [center], [code], [color], [define], [font], [h1], [h2], [h3], [h4], [h5], [h6], [hr], [i], [img], [justify], [left], [list], [node], [php], [quote], [right], [s], [size], [sub], [sup], [u], [url], [wikipedia], [youtube], [ol], [ul], [table]
  • Rivit ja kappaleet päätetään automaattisesti.

Plain text

  • Ccfsmileys content filter.
  • HTML merkit ovat kiellettyjä.
  • Www-osoitteet ja email-osoitteet muutetaan automaattisesti linkeiksi.
  • Rivit ja kappaleet päätetään automaattisesti.
By submitting this form, you accept the Mollom privacy policy.