Olet täällä

Runkotyöt

Koko kylppi on rakennettu irralleen talon rakenteista. Sivuseinät ja
katon olin saanut eristettyä ulkopuolelta, mutta viistokattoihin ja
päätyseinään laitoin vielä siivut tuulileijonaa lisäeristeeksi. Sen
lisäksi avasin päätyseinän parin laudan matkalta ja täytin vajuneet
kohdat.

Sisällä joutui veistelemään pari vaihtovuoliaista lattianiskoihin, kun yhden niskan joutui katkaisemaan viemäriputken takia. Onneksi seinä oli lähellä, katkaistun sai tuettua siihen hyvin helposti.

Putkimies kävi, teki ostoslistan ja hävisi. Tarkoittaen että jäin sitten yksin tekemään koko putkituksen. Mikähän siinä on, opetetaanko putkareille jo koulussa Vittuilua, Väistelyä ja Vätystelyä vai onko ne luonnonlahjakkuuksia? Vannoin jo keittiöremontin jälkeen että meille ei tuu putkimiestä ennen kun lattialla on puoli metriä vettä, mutta tän oharin jälkeen kyllä taidan pitää lupauksestani kiinni. Meni pari kolme viikkoa päästä kuvasta 1 kuvaan 2.

Tässäpä nykytilannetta.

Vesieristeistä ei vielä ole kuvaa ja suihkukaapin lattian valunkin ehdin jo tuossa lirauttaa paikalleen. Nyt voikin keskittyä muutaman viikon huonekaluihin kun valu kuivaa.

Alla on suunnitelma siitä että minkä näköinen pesukomuuti kylppäriin on tulossa. Jälkimmäistä kuvaa klikkaamalla saa ihan PDF:n piirustuksista. Osaluettelo on hämärästi englanniksi, kun piti yhtä brittien puutyökilpailua varten lähettää piirustukset. Enkä jaksa kääntää...

Eiköhän tää tästä etene, seuraavaksi voikin sitten esitellä puusepäntyötä.
Pekka